Naše prednosti

Zakaj Prevozi Žižek?

Smo zanesljivi, natančni, hitri ter vredni zaupanja.

Z nezanesljivim ponudnikom prevoza lahko izgubite svoj ugled pri poslovnem partnerju. V primeru nezgode se lahko zgodi, da ne dobite povračila stroškov oziroma vrednosti tovora in gospodarske škode, lahko pa se zgodi tudi, da izgubite posel.

Si želite prevoznika, ki ne bo le vaš prevoznik ampak partner?

Z lastnimi kapacitetami redno in dobro vzdrževanega sosobnega voznega parka in servisnega suporta na vseh naših relacijah prevozov, delamo v korist našega poslovnega partnerja oziroma naročnika naših prevoznih storitev. Naša izurjena ekipa Vam je z uporabo najkvalitetnajših in najsosobnejših tehnologij za GPS sledenje, navigiranje in upravljanje voznega parka  v vsakem trenutku na voljo s poročili o lokaciji  in dostavnem času vašega blaga katero bo vsekakor prepeljan v dogovorjenem roku in na pravo lokacijo.

Naše največje prednosti so:

  • visoka kvaliteta storitve,
  • visoko usposobljen kader
  • zelo sodoben vozni park, ekološke norme euro 5 ,kar zmanjša možnost okvar in poveča verjetnost, da bo vaš tovor na cilju pravočasno,
  • zagotovljen dogovorjen potovalni čas po Evropi,
  • točnost,
  • zanesljivost,
  • ugodna cena.

Pri logističnih storitvah posebno pozornost posvečamo svetovanju in vam pomagamo poiskati optimalno rešitev za vas.

Na logističnem področju imamo dolgoletne izkušnje. Smo izredno dinamični in se prilagodimo vsakemu poslovnemu partnerju posebej. Tako boste zanesljivo deležni optimalne rešitve.

  1. Fleksibilnost
    Ker nismo preveliki, se vsaki stranki maksimalno prilagodimo in skupaj poiščemo najboljšo možno rešitev.
  2. Točnost, doslednost
    Zaradi odlične organizacije bo vaš tovor prispel na cilj takrat, ko obljubimo. Tudi pri začetnih dogovorih smo vedno dosledni pri obljubah, ki jih dajemo strankam. Nikoli ne dajemo obljub, ki jih ne moremo izpolniti. Zagotavljamo vam prevoz "just in time", kar pomeni, da ob točno določeni uri blago prevzamemo, natovorimo in prav tako dostavimo ter raztovorimo.
  3. Sodobne tehnologije
    Vedno smo bili med prvimi pri uvajanju sodobnih tehnologij (GPRS navigacija). To pomeni, da vedno vemo, kje se vaš tovor nahaja in lahko hitro ukrepamo ob vsakršni nepredvideni situaciji. Zaradi usposobljenega kadra in odlične informacijske podpore boste v vsakem trenutku obveščeni o morebitnih zapletih in ovirah na cesti. Skupaj bomo potem našli optimalno rešitev.
  4. Celovita ponudba
    Ponujamo vam celovito storitev na enem mestu in vam zagotavljamo miren spanec. Mi poskrbimo za vse malenkosti in podrobnosti glede prevoza tovora, vi pa se lahko posvetite drugim stvarem.
  5. Najugodnejši na trgu glede na celovito kvaliteto
    Glede na celovito kvaliteto, boste pri nas za vaš denar dobili največ in dolgoročno prihranili veliko stroškov (predvsem tistih nepredvidenih).
    Na trgu je veliko cenejših ponudnikov, vendar se stranke odločajo za nas kljub višjim cenam zaradi vseh naših prednosti.

Brez stroškov v primeru nezgode

Pri nas je ves tovor zavarovan za primer nezgode. To pomeni, da v primeru nezgode oziroma nesreče nimate skrbi in večjih dodatnih stroškov.

Kontaktirajte nas in se prepričajte o naši kakovosti!

Vrste tovornih prevozov